The Analogues

The Analogues - THE WHITE ALBUM (REPRISE) The Analogues toerden afgelopen seizoen langs uitverkochte zalen met het theaterconcert 'The White Album'. Publiek en critici waren opnieuw unaniem enthousiast over de voorstelling. Na een aantal shows in Duitsland, Belgiƫ en Engeland zullen de Analogues wegens de grote belangstelling vanaf oktober opnieuw een reeks theaters in Nederland en Belgiƫ ...

The Analogues - THE WHITE ALBUM (REPRISE)
The Analogues toerden afgelopen seizoen langs uitverkochte zalen met het theaterconcert 'The White Album'. Publiek en critici waren opnieuw unaniem enthousiast over de voorstelling. Na een aantal shows in Duitsland, België en Engeland zullen de Analogues wegens de grote belangstelling vanaf oktober opnieuw een reeks theaters in Nederland en België aandoen met 'The White Album'.

Na Magical Mystery Tour en Sgt. Pepper was er voor aanvang van de The White Album-tour flink wat nieuwsgierigheid. The White Album lijkt immers een iets minder toegankelijk album dan de twee albums die The Analogues eerder integraal uitvoerden en noodgedwongen moest zanger/gitarist Jan van der Meij tijdens de voorbereidingen vervangen worden door Felix Maginn (bekend van Moke). Maar al tijdens de try-outs bleek dat juist de verscheidenheid aan muzikale stijlen, de visuele aankleding van de show én Maginn's (tijdelijke) rol binnen de band geweldig uitpakten. Hoewel de tour voor aanvang al geheel uitverkocht was, is er nu opnieuw een kans om deze muzikale tour de force in het theater te ervaren!

Bij The White Album wordt er visueel en theatraal flink uitgepakt, maar het uitgangspunt is en blijft de muzikale authenticiteit. Daarbij is het uiteraard onvermijdelijk om, naast de vijfkoppige band, flink wat hulptroepen (strijkers, blazers) en gastmuzikanten mee te nemen, en een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage-instrumenten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Verwante activiteiten

  • foto: The Analogues

Wanneer

  • zaterdag 16 maart 19 - 20:00

Waar

naam
Kursaal Oostende
adres
Westhelling 128400 Oostende