Entree logo
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

INSTANT KARMA - zaterdag 8 april 2017

zaterdag 08 april 2017
Op 8 april zet Jong Oostende de Langestraat en fuifzaal Elysée onder stroom met Instant Karma! Doe ook hier je ENTREE-voordeel want Instant Karma is één van de jongerenevenementen van ENTREE '17

De tweede editie van de Longstreet Music Fair start om 14.00 uur met een platenbeurs in de cafés Copador, Entrepot, Lafayette en Manuscript. In de diverse café’s zullen DJ’s hun beste vinyls draaien en staan ook een aantal live bands op het programma.

Te gast: het jazz-trio MDC III, het Oostendse meidentrio Vaginas, What Else?, Radio Django, Trashbeatz, Kamp Noord DJ’s, DJ Bram Braem, DJ Iron en DJ Mo Disko.

In de Elysée opent Brihang, de Knokse rapper die met zijn langverwachte debuut ‘zolangmogelijk’ hiphop op de bovenste plank. Daarna volgt het alter ego van producer Adriaan van de Velde, Pomrad; The Brown Collectiv die met een DJ-set bestaande uit enkel eigen werk de Oostendse eer hoog houden en StuBru huis-DJ Faisal.

Toegang Elysée: 5 euro in VVK, 7 euro ADD en 3 euro voor Oostendse jongeren die in het bezit zijn van een ENTREEpas (enkel online). Mogelijkheid om met ENTREEcheques te betalen in de Elysée.

Toegang in de café’s is gratis.

Check hier het volledige programma.

www.instantkarma.be