Entree logo
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Pomdey Medialab - OHK

woensdag 07 februari 2018
Pomdey is een no-limit medialab en community waar jonge storytellers hun urban verhaal rond muziek en citylife naar buiten brengen op diverse wijze: radio, video en meer media!

Tijdens tal van workshops en activiteiten kan jij jouw artistiek talent (verder) ontwikkelen en een echte media-expert worden.

Heb jij een drang om je eigen podcast op te richten? Tijdens wekelijkse muzikale workshops werk je verder aan je know-how en creëer je jouw ultieme, persoonlijke sound!

Heb je een vlotte babbel en is het presenteren van een radioshow een stille ambitie? Pomdey biedt elk persoon met interesse presenteertijd aan én de artistieke vrijheid om volledig je eigen ding te doen. Wat een luxe zeg!

En er is meer ... zo kan je op kleine schaal leren wat het inhoudt om een optreden te organiseren; hoe je promotie voert voor jouw evenement; sociale media inschakelt om je community uit te breiden ... en last but not least is er de kans om alles te vereeuwigen in jouw unieke portfolio in de Pomdey opname-studio! Wauw!

Benieuwd? Ongetwijfeld! Meer info vind je terug bij:

Website - pomdey: http://ohk.be/pomdey/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/Pomdeymedia/

OHK - Ostendse Hobbi Klubs

Christinastraat 113
8400 Oostende

Tel: 059 70 01 07
E-mail: info@ohk.be