Entree logo
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

VORMINGSHUIS De Wasserette - ARKTOS

donderdag 08 februari 2018
De Wasserette is een ontmoetingsplaats voor jongeren uit Oostende. Je kan er van alles doen: gratis op internet surfen, Playstation, tafelvoetbal, biljarten en gezelschapsspellen spelen of hangen in de zetel.

Op woensdagnamiddag is er tienerwerking in de Wasserette. Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond zijn er tal van activiteiten: workshops, uitstappen, filmavondjes, kook- en sportactiviteiten, … Regelmatig zijn er ook daguitstappen (op zaterdag) en elk jaar is er een meerdaagse en/of buitenlandse reis of uitwisseling!

 Elke twee weken is er ook een samenkomst moment, en dit op dinsdag, met de vrijwilligers. Tijdens dit moment geven we vorm aan onze komende projecten. Dat kan gaan om het uitdokteren van activiteiten, het organiseren van een kerstmarkt of een weekend, … Elke maand is er een activiteitenkalender op Facebook te raadplegen.

 

Onze tienerwerking gaat steeds door op woensdag van 13:00 tot 15:00 uur en dit voor alle 12- t.e.m. 14-jarigen.

Op dinsdag en donderdagavond verwelkomen we graag de 15- t.e.m. 25- jarigen tijdens onze jongerenwerking en dit telkens van 17:00 tot 20:30 uur. Ook op vrijdag zijn jullie jongeren allen welkom van 17:00 tot 21:00.

En last but not least, tweewekelijks hosten we ook onze vrijwilligerswerking op dinsdag vanaf 18:00 tot 20:00 uur. Vanaf de leeftijd van 16-jaar kan je vrijwilliger worden.

 

Benieuwd? Voor meer info kan je terecht bij:

De Wasserette Vormingshuis

Emiel Moysonplein 5
Oostende, West-Vlaanderen
Tel: 0487 22 98 44