Entree logo

CC De Grote Post

Cultuurcentrum De Grote Post is de plaats bij uitstek in Oostende voor het ontdekken van theatervoorstellingen, comedyshows en fijne concerten... Het gebouw is een mooi staaltje van modernistische architectuur. De lokettenhal maakt indruk en bezit een industrieel en functioneel karakter. Leuk weetje: op elke verdieping vind je een verwijzing terug naar de hoogte van de verdieping ten opzichte van de zeespiegel

ENTREEpas:
€ 2 korting op tickets vanaf € 10

Tijdens het 'theaterseizoen' selecteert ENTREE elke maand een te ontdekken voorstelling voor jongeren in CC De Grote Post waarvoor je met de pas slechts € 8 betaalt.

Welke theatervoorstellingen staan er de komende maanden in de kijken?

 • Don 30 November'17  -  'Being'
 • Lichaamstaal is universeel. Wil dit nu zeggen dat dans grenzen overschrijdt? Een interessante vraag die de IJslandse choreografe Bára Sigfúsdóttir en twee Iraanse dansers onderzoeken. Niet evident als je weet dat dansen in Iran zondig is. Via een sobere bewegingstaal laten ze een dialoog ontstaan tussen de West-Europese en Midden-Oosterse cultuur.
 • woe 6 december'17 -  'Poquelin II'

  Molière moet zo’n beetje de Wim Helsen van zijn tijd (17de eeuw) zijn geweest. Hij spotte met de kleine kantjes van ‘Jan met de pet’. De man kaartte op hilarische wijze onderwerpen aan als machtswellust, generatieconflicten, gierigheid … Enkele eeuwen later gaan topacteurs als Els Dottermans, Damiaan De Schrijver, Frank Vercruyssen e.a. opnieuw aan de slag met zijn werk.

 • zat 20 & zon 21 januari'18 - 'Chute': Compagnie Porte 27

  Springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Dat is kort samengevat wat je in deze internationaal bekroonde circusvoorstelling Chute zult zien. Twee acrobaten stellen zich vragen over de val. Een spectaculaire voorstelling die jong en oud zal be’vallen’.

 • don 1 februari'18 - 'Han Solo' - Jubilee

  Comedian Han Solo staat 10 jaar op de planken en viert dat met een stevig buffet van oud materiaal met nieuwe meningen én nieuw materiaal met aloude energie.

 • vrij 30 maart'18 - 'Simple As ABC #2: Keep Calm & Validate

  Hoe maak je een originele, niet-complexe voorstelling over een complex onderwerp als migratie? Je maakt er een musical van, moet Thomas Bellinck gedacht hebben. Met zangers, muzikanten en acteurs brengt hij een stukje actuele geschiedeins in beeld over mensen op de vlucht.

Volg ons nieuws of onze Facebookpagina om de ENTREExUiTTIP van de maand te ontdekken en kans te maken op onze de give-aways!!

Kijk alvast uit naar tickets voor de volgende voorstellingen;

 • Vrij 15 & 16 november'17 Wim Helsen

  Wim Helsen moet zo’n beetje de Molière van deze tijd zijn. Hij spot met de kleine kantjes van ‘Jan met de pet’. Maar voor zijn vijfde voorstelling legt de man zijn oor te luisteren bij uw binnenste.

 • Don 22 februari'18 Trajal Harell

  Eén van de strafste dansvoorstellingen die onze podiumprogrammator Liv Laveyne de afgelopen jaren zag. Aan het einde kon je niet anders dan enthousiast meedansen! Moeten wij hier nog iets aan toevoegen, buiten het feit dat je dansschoenen moet aandoen om mee te voguen (google maar eens…).

POSTIVALdag
zat 10/03 – 14 u. > 18 u.

De POSTIVALdag is het tweejaarlijks muziekwalhalla voor zowel de doorwinterde muzikant als voor pril talent in de dop. Dit jaar focussen we ons op de betere electronische muziek. Dj’s Greg ‘Dela’ Delahaye en Kenneth ‘DJBum’ Pots presenteren het resultaat van hun traject met workshops, masterclasses, jamsessie

€ 2 korting voor activiteiten van Postival (ook voor activiteiten van minder dan € 10)

ENTREEcheques:
worden aanvaard als betaalmiddel (enkel aan het UiTloket).

Handig meegenomen, de ENTREEpas is ook een UiTpas.Geniet dus ook van de volgende voordelen:

UiTpas voordelen:
welkomstvoordeel = vriendencoupon
rondleiding achter de schermen (15 punten)
solidair ticket (10 punten)

 

Cultuurcentrum De Grote Post

Bewaren

Bewaren